Відбулися спортивні заходи з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей

Вперше в Ніжині на міському стадіоні "Спартак" за підтримки міського голови Анатолія Лінника та спонсорів - лаьораторія "Синево", магазинчик на велосипеді "Vizok з морозивом" за підтримки ТМ ЛІМО ("Лівіський холоднокомбінат") відбувся вдкритий особисто-командний Кубок міста з пляжної боротьби серед юнаків.

Урочисто відкрили спортивне свято для дітлахів міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, депутат міської ради Олександр Шалай, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко та директор МЦ «Спорт для всіх» Сергій Півень. Після офіційної частини, на стадіоні тривали змагання.

На змагання з пляжної боротьби до Ніжина прибуло більше 100 юних спортсменів з Києва, Сновська, Вертіївки, Носівки та Ніжина. Наш Ніжин представляли команди: “Спартак” і “Ніжин-Колос”. Змагання проходили відразу на двох майданчиках на піску. Головне для спортсменів було втриматися на ногах або змусити суперника заступити за межі рингу. За результатами змагань перше місце виборола команда із Сновська, а друге і третє – із Ніжина: на 2 місці опинилась команда “Колос-Ніжин”, а третіми стала команда “Спарта” Ніжин.

Паралельно, на штучному полі відбувались змагання з футболу, а на бігових доріжках проходив велодень. Діти від двох до десяти років змагалися в гонках на велосипедах.

Всі учасники отримали подарунки від спонсорів лабораторії "Синево" та магазинчика на велосипеді "Vizok з морозивом" за підтримки ТМ ЛІМО, а переможці -грамоти, медалі та кубки відділу з питань фізичної культури та спорту.

Турнір дуже сподобався всім учасникам, глядачам. Організаторам заходу відділу з питань фізичної культури та спорту було прийнято рішення зробити дані змагання традиційними, двічі на рік (на день міста в травні та на день фізичної культури та спорту в вересні).

начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

02.06.2019