Відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

З нагоди відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, 09 листопада, міський голова Олександр Кодола привітав працівників галузі культури з професійним святом. Олександр Михайлович зазначив, що своєю щоденною наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом працівники культури звеличують рідний Ніжин, примножують його успіхи і досягнення, а також побажав винуватцям свята міцного здоров’я, родинного тепла, особистого щастя, невичерпного натхнення, реалізації творчих проектів і життєвих перемог.

До вітальних слів міського голови долучились заступники міського голови Ірина Грозенко та Сергій Смага, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак та голова ветеранської організації Людмила Величко.

Кращих працівників культури, народних майстрів, аматорів, поетів та творчих колективів міста було відзначено Подяками міського голови, Грамотами та Почесними Грамотами виконавчого комітету Ніжинської міської ради, Грамотами управління культури і туризму.

Святковий настрій своїми виступами дарували провідні ніжинські солісти.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

09.11.2021