Відбулось чергове засідання бюджетної комісії

Відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету.

Розпочав нараду головуючий комісії Володимир Мамедов із заслуховування звернень керівників спортивних секцій щодо надання в оренду та продовження оренди приміщень на пільгових умовах. Питання викликало жваві обговорення, оскільки депутат міської ради Костянтин Смалій озвучив проблему можливості безоплатного відвідування школярами таких секцій.

Обговоривши звернення, члени комісії дійшли висновку, що пільгу нададуть за умови, якщо учні навчального закладу матимуть змогу безкоштовно відвідувати секцію. Депутати зазначили, що слід створити такі умови, за яких всі школярі міста будуть мати змогу займатись спортом безкоштовно, адже розвитку спорту у місті приділяється значна увага.

Потому перейшли до розгляду проектів рішень, які планується винести на 29 пленарне засідання Ніжинської міської ради, яке відбудеться 4 жовтня:

- Про розроблення проекту детального планування території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул..Синяківська (біля будинку 77) в м. Ніжині.

- Про розроблення проекту детального планування території для будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу з басейнами (типові будівлі басейну «Н2О-CLASSIK») по вул. Незалежності в м.Ніжині.

- Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

- Про закріплення нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Ніжина.

- Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради та продовження строку приватизації об’єктів міської комунальної власності.

- Про оренду майна комунальної власності м. Ніжина.

Проекти рішень розглянуто, обговорено і винесено на наступне, 29 сесійне засідання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

27.09.2017