Відбулось чергове засідання депутатської комісії з майнових питань

15 січня в великій залі міськвиконкому провели засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням депутата Ірини Онокало.

На засіданні були присутні секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб та перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник.

У ході роботи комісії розглянули проекти рішень міської ради. Серед них були питання про дострокове розірвання договору оренди комунального майна, проект інвестиційної програми для ТОВ «НіжинТеплоМережі» на 2020 рік, надання фінансової підтримки підприємствам, які покращують сферу туристичних послуг у місті, про передачу на балансовий облік майна освітнім закладам, ліквідацію Кунашівського закладу освіти «Сонечко», надання дозволу на списання майна з балансу управління освіти, затвердження переліку міської комунальної власності, про передачу нежитлового приміщення, надання згоди на безоплатне прийняття будинку-лавки Благовіщенського монастиря та ін.

Усі проекти рішень порядку денного комісія детально вивчила і рекомендувала на розгляд чергового пленарного засідання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

16.01.2020