Відбулось чергове засідання комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я

20 лютого о 15 годині відбулось чергове засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту. Депутати затвердили наступний порядок денний:

1. Про затвердження програми продуктивної зайнятості населення м. Ніжина на 2018 - 2020 роки.

2. Про визначення закладів загальної середньої освіти для здобуття профільної освіти академічного спрямування до 2020 року.

3. Про внесення змін до пункту 7 додатку 15 "Міська програма "Молодь Ніжина" на період до 2020 року", затвердженої рішенням Ніжинської міської ради від 26.12.2016 року № 8-19/2016 "Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік".

4. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VII скликання від 24 листопада 2015 року № 4-2/2015 "Про обрання голів та членів постійних комісій Ніжинської міської ради VII скликання"

У "Різному" було розглянуто наступні питання:

- Про розгляд листа головного лікаря КЛПЗ "Ніжинський міський пологовий будинок" щодо розгляду можливості придбання медичного обладнання та виконання ремонтних робіт КЛПЗ "Ніжинський міський пологовий будинок".

- Про розгляд питання щодо виділення додаткових коштів по КПКВ "Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню".

- Про розгляд звернення начальника управління освіти щодо виділення додаткових коштів для проведення навчально-польових зборів у відповідності до програми з предмету "Захист Вітчизни".

- Про розгляд звернення начальника управління освіти щодо виділення додаткових коштів на закупівлю звукового обладнання для актової зали ЗОШ I-III ступенів № 15.

- Про розгляд звернення начальника управління освіти щодо виділення додаткових коштів на проектування та облаштування засобів дистанційної передачі даних на комерційному вузлі обліку природного газу.

- Про розгляд доручення засідання комісії (пр.№42 від 06.02.2018) стосовно надання роз'яснень щодо дотримання ст.6 п.3 Закону України Про адміністративні послуги відділом адміністративно-дозвольних процедур виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Проекти рішень та питання були розглянуті членами комісії, частина - взяті до відома, а частина винесено на розгляд 36 сесії міської ради, що відбудеться 28 лютого.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

21.02.2018