Відбулось чергове засідання постійної комісії міської ради по законності

24 жовтня 2106 року в малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. У засіданні взяв участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Алєксєєнко.

На порядку денному було 11 питань і звернень. Зокрема розглянуто питання, щодо створення комісії по перевірці закладів торгівлі, особливостей її функціонування та повноважень.

Обговорено звернення депутата міської ради Олександра Безпалого щодо виявлення факту наруги над державним прапором на території ТОВ ПВФ «Сяйво». Також відбулось слухання та обговорення питання щодо особливостей створення і функціонування конкурсної комісії по виборності директорів загальноосвітніх навчальних закладів.

Розглядалось звернення командування військової частини А 4558 про взяття шефства над зазначеною частиною, відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2016 року № 44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України».

Відділ інформаційно-аналітиної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

25.10.2016