Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 11 березня, виконавчий комітет Ніжинської міської ради розглянув та затвердив 17 проєктів рішень.


Члени виконавчого комітету затвердили рішення, які стосувались видалення зелених насаджень, відзначення Почесними Грамотами, Грамотами та Подяками, внесення змін до складу колегії управління освіти, розміщення тимчасових споруд, проведення чергового призову на строкову військову службу, встановлення тарифів на платні медичні послуги, правового та соціального захисту дітей, організації харчування учнів, надання матеріальної допомоги на лікування та поховання, та інше.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що кожного тижня надходить близько 40 звернень на надання матеріальної допомоги. На останньому засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги жителям територіальної громади таких звернень розглянули 61. Надання матеріальної допомоги здійснюється з міського бюджету за міською цільовою програмою «Турбота».  

Допомоги потребує капелан, Почесний громадянин міста Ніжина, народний Герой України Сергій Чечинвідомий волонтер, який підтримував наших захисників на Сході з перших днів, особисто відвозив їм все необхідне. 

Отець Сергій уже переніс операцію на серці, вартість якої – 100 тисяч грн. 

Найбільша сума допомоги, яку йому може надати міська рада в межах чинного законодавства, за міською цільовою програмою «Турбота»  – 10 тисяч.

Небайдужі ніжинці також можуть допомогти отцю Сергію. Реквізити - 5168757358251439 Чечин С. І. 

 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

 

 

11.03.2021