Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 30 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

До порядку денного ввійшли питання, які стосувались культурної, соціальної та житлово-комунальної сфери.

А саме проекти рішень щодо фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2021 рік; внесення змін до п.1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 03.12.2015 року №321 «Про створення постійно діючої комісії для визначення стану зелених насаджень, розташованих на території міста й складання акту обстеження тих насаджень, що підлягають видаленню»; розгляду матеріалів  комісії з питань захисту прав дитини; внесення змін в  дозвіл від 08.07.2016 р. №91/1 та договір на тимчасове користування місцем розташування зовнішнього рекламного засобу (реклами) від 12.07.2016 р. №135 в частині зміни сторони розповсюджувача; внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 08.04.2021р. №128 «Про нагородження відзнакою виконавчого комітету Ніжинської міської ради «Герой Чорнобиля» та ін.

Члени виконавчого комітету детально розглянули всі проекти рішень та затвердили їх.

Міський голова Олександр Кодола наприкінці засідання наголосив, що Чернігівщина й надалі знаходиться в «червоній» карантинній зоні, проте, за кількома показниками має всі шанси невдовзі перейти в іншу зону – «помаранчеву».

 Олександр Кодола закликав ніжинців дотримуватись усіх карантинних вимог на період Великодніх свят та не порушувати чинні урядові постанови, щоб наша область мала змогу якнайшвидше покинути «червону» зону та знизити кількість захворювань на коронавірусну інфекцію.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

30.04.2021

Попредня новина:

Обережно! Фейк!