Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 13 травня, відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Олександра Кодоли.

Під час засідання розглянули та підтримали проекти рішень, які стосувались: встановлення тарифів на ритуальні послуги, попередження загибелі людей на водних об'єктах, надання одноразової матеріальної допомоги, встановлення тарифів на платні медичні послуги (що надаються без направлення лікаря), продовження терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами, соціально-правового захисту дітей тощо.

Члени виконкому прийняли рішення надати матеріальну допомогу від Ніжинської міської ради родині загиблого Андрія Хіміча (залишилася дружина і двоє дітей) у розмірі 10 тис. грн.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що після загибелі Андрія Хіміча було оголошено збір коштів, до якого підключилися і працівники виконкому, тож наразі також було прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги дружині загиблого від міста.

Заступник міського голови Ірина Грозенко поінформувала, що на сьогоднішній день родині загиблого надається допомога з підготовкою документів для отримання державної матеріальної допомоги.    

13.05.2021