Відбулось обговорення Генерального плану села Кунашівка

Сьогодні, 8 грудня, в приміщенні міськвиконкому відбулись Громадські слухання, під час яких було оприлюднено документ державного планування «Генеральний план с. Кунашівка Ніжинського району Чернігівської області» та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Документ виготовлений на замовлення Ніжинської міської ради.

У проекті Генерального плану  передбачені зони для можливості розміщення сільськогосподарських підприємств, пожежного депо, магазинів, житлової забудови, полігону ТПВ тощо.

Генеральний план також передбачає схему проведення інженерних комунікацій (газо-, електро-, та водопостачання), функціонування музею та Будинку культури.

Староста Кунашівсько-Переяслівського округу Любов Пелехай наголосила, що мешканці села Кунашівка ознайомлені з проектом Генерального плану. Після детального вивчення та обговорення були винесені зауваження та пропозиції до проекту. Усі потрібні коректування до плану внесені.

Наступними етапами після Громадських слухань є: оприлюднення проекту та прийом зауважень до нього, розгляд даного проекту на Чернігівській обласній містобудівній раді та затвердження Генплану на пленарному засіданні Ніжинської міської ради.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю,

Лілія Ломакіна

08.12.2020