Відбулось засідання бюджетної комісії

29 листопада у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету під головуванням Володимира Мамедова. У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, члени комісії, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, громадськість та ЗМІ.

На початку засідання голова громадської організації «Дозір-Крук» Максим Вертюк зачитав лист-звернення щодо ініціювання по створенню програми та збільшенню фінансування по військово-патріотичному вихованню.

Міський голова Анатолій Лінник зачитав лист-звернення від військового комісара Ніжинського об’єднаного міського війського комісаріату майора Володимира Якущенка щодо виділення додаткових коштів з метою забезпечення належного захисту та оборони міста Ніжина. А також наголосив, що дане питання необхідно розглянути терміново у зв’язку з введенням ЗУ «Про правовий режим воєнного стану».

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко зачитала пропозиції по внесенню змін до бюджету міста на 46 позачергову сесію Ніжинської міської ради VIIскликання від 30 листопада 2018 року.

На порядку денному розглядались наступні проекти рішень:

1. Про внесення змін до додатку до міської цільової Програми «Турбота» на 2018 рік та додатку 11 рішення Ніжинської міської ради VII скликання від 25 грудня 2017 р. № 5-34/2017 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

2. Про надання згоди на укладення договору купівлі медичного обладнання (Холтер) для комунального–профілактичного закладу «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького».

3. Про внесення змін до Кунашівського сільського бюджету на 2018 рік.

Також члени комісії ознайомилися з листом-зверненням щодо підтримки телерадіокомпанії «Ніжинське телебачення» та виділення дотації на погашення існуючих боргів.

Комісія детально розглянула вищезазначені питання та рекомендувала винести їх на розгляд сесії.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

29.11.2018