Відбулось засідання бюджетної комісії

25 березня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету під головуванням Володимира Мамедова. Також були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ.

На порядок денний винесено проекти рішення, що були відправлені на доопрацювання на минулих комісіях, а також Різне:

1.Про внесення змін до рішення міської ради VІІ скликання від 16 січня 2019 року № 7-50/2019 «Про міський бюджет м.Ніжина на 2019 рік».

2.Про затвердження структури та штатної чисельності Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради Чернігівської області.

3.Про внесення змін в додаток до додатку 29 «Програма розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2019 рік», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради № 6-50/2019 від 26 грудня 2019 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік».

Різне:

1.Електронна петиція щодо модернізації та вдосконалення рентгенівського кабінету міської лікарні.

2.Щодо виділення коштів для ремонту господарської будівлі міського стадіону «Спартак».

У петиції йде мова про застарілий рентген апарат 70-х років, який потрібно замінити новим рентген-діагностичним комплексом. Анатолій Лінник зауважив, що даний апарат однозначно потребує заміни, в наступному кварталі, дана проблема буде вирішуватися.

Щодо ремонту стадіону міський голова наголосив: «Вкладати кошти в ремонт стадіону, щоб він набував сучасного вигляду, спочатку потрібно через проектування».

Всі проекти та листи-звернення були детально розглянуті членами комісії, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради та рекомендовано на розгляд чергової сесії міської ради. Також надані відповідні протокольні доручення відділам і службам щодо внесення правок та зауважень членів комісії.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

25.03.2019