Відбулось засідання бюджетної комісії

12 серпня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету під головуванням Володимира Мамедова. Також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Денис Ворона.

На порядок денний винесено одне питання про затвердження Положення про пайову участь замовників у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів, що входять до складу Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Обговорили ставки та розміри пайової участі у розвитку інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів, що входять до складу Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади. Підняли питання порядку сплати коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів, що входять до складу Ніжинської міської ОТГ.

Не залишили поза увагою об’єкти будівництва, які не залучаються до сплати пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів, що входять до складу Ніжинської міської ОТГ.

Члени комісії запропонували наступні:

- для нежитлових будівель та споруд – 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта;

-для житлових будинків – 4% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта;

-встановити іншим зональний коефіцієнт.

Остаточне рішення після проходження всіх необхідних процедур буде приймати Ніжинська міська рада.

Можете ознайомитися з проектом Положення, перейшовши за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/373/obgovorennya-polojennya-pro-payovu-uchast.html

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

12.08.2019