Відбулось засідання депутатської соціальної комісії

10 вересня відбулася постійна комісія міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту під головуванням Володимира Короля. На засіданні також були присутні начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Ніжинської міської ради Наталія Рацин, представники управління освіти та ЗМІ.

Члени комісії розглянули проекти рішень:

1.Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області та затвердження його в новій редакції.

2.Про затвердження ліквідаційного балансу та акту по ліквідації Ніжинської загальноосвітньої школи І ступеня № 8 Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Листи-звернення від управління освіти:

1.Щодо визначення складу конкурсної комісії на посаду директорів закладів загальної середньої освіти.

2.Про депутатське звернення щодо виділення додаткових коштів на заміну аварійних вікон на нові металопластикові в гімназії №3.

3.Щодо виділення додаткових коштів на придбання акустичної системи із радіомікрофонами для Ніжинської гімназії №2.

Різне.

У "різному" члени комісії підіймали питання щодо використання коштів на проведення та підключення шкіл міста до мережі Інтернет, стану асфальтного покриття на територіях дошкільних навчальних закладах, ремонтних робіт в ЗОШ №10, оновлення матеріально-технічної бази ДНЗ та подальше функціонування заміського оздоровчого табору імені Якова Батюка в селі Вертіївка.

В результаті обговорень щодо визначення складу конкурсної комісії на посаду директорів закладів загальної середньої освіти депутати вирішили: Наталія Радченко входитиме до складу конкурсної комісії на посаду директора гімназії №2 та ЗОШ №14, Константин Смалій - ЗОШ №10, Володимир Король – ЗОШ №16 та 4, Віталій Рябуха – ЗОШ №12, Олександр Ігнатюк – ЗОШ №9.

Всі проекти рішень та листи-звернення були детально розглянуті та підтримані комісією для винесення на розгляд чергової сесії міської ради.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

10.09.2019