Відбулось засідання комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту і зв’язку та енергозбереження

26 січня відбулось засідання комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту і зв’язку та енергозбереження під головуванням Вячеслава Дегтяренка. На засіданні комісії також були присутні: перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федір Вовченко, секретар міської ради Юрій Хоменко, представники управління комунального майна та земельних відносин, управління житлово-комунального господарства та будівництва, відділу містобудування та архітектури, відділу юридично-кадрового забезпечення, відділу економіки та інвестиційної діяльності, ТОВ "НіжинТеплоМережі", КП «Керуюча компанія «Північна» та КП «Оренда комунального майна».

Члени комісії розглянули проекти рішень, які стосувалися майнових та житлово-комунальних питань: встановлення розподілу орендної плати для комунального підприємства; припинення державного комунального підприємства; створення та затвердження складу постійно діючої комісії; затвердження передавального акту; передачі в оренду нежитлових приміщень без проведення аукціону; продовження договору оренди нерухомого майна без проведення аукціону; приватизації нежитлових будівель, припинення договору оренди нерухомого майна тощо.

Під час засідання депутати порушили питання щодо проведення грейдерування доріг, а також подальшого забезпечення міста опаленням.

Спеціалістами профільних управлінь та відділів були надані роз’яснення та рекомендації по вирішенню проблемних питань. Усі проекти рішень порядку денного комісія детально вивчила і рекомендувала на розгляд чергового пленарного засідання.   


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко
26.01.2021