Відбулось засідання конкурсного комітету по визначенню оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті

14 вересня під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника відбулось засідання конкурсного комітету по визначенню оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

На участь в конкурсі подав документи лише один претендент. Члени конкурсного комітету ознайомились з пропозиціями від ТОВ «Чернігівська транспортна компанія» та з розміром винагороди за виконання функцій оператора АСООП, а саме :

•             Перший етап (базовий) вартість складає 5 % від транзакції, передбачає облік оплати готівкою та банківською карткою (пристроями з технологією NFC) в міських автобусних маршрутах загального користування.

•             Другий етап (впровадження транспортної картки)  вартість скла-дає 7 % від транзакції , передбачає облік всіх видів оплати в міських автобусних маршрутах загального користування, створення мережі з продажу/поповнення транспортних карток, реалізація можливості з поповнення  транспортних карток через інтернет та термінали самообслуговування.

•             Третій етап (видача пільгових карток) вартість складає 10 % від транзакції , передбачає видачу пільгових транспортних карток та карток жителя міста.

За рішенням конкурсного комітету, згідно Положення про оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті на території Ніжинської міської об`єднаної територіальної громади, ТОВ «Чернігівська транспортна компанія» було визначено переможцем, яке за оцінкою конкурсного комітету найбільше відповідає критеріям, зазначеним в Положенні , та набрало найбільшу кількість балів за результатом оцінки конкурсних пропозицій.

     Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко     


14.09.2020