Відбулось засідання міської комісії ТЕБ та НС

Сьогодні, 21 травня, в великій залі міськвиконкому під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Комісія детально вивчила можливість запровадити наступний етап послаблення карантинних вимог і розглянула вимоги до початку роботи дитячих садочків міста та відновлення пасажирських перевезень.

Комісія ТЕБ та НС надала протокольне доручення транспортному відділу УЖКГ та Б разом з перевізниками, представниками Ніжинського МРВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», Ніжинського МРВ ГУ Держпродспоживслужби у Чернігівській області в термін до 25.05.2020 року відпрацювати пропозиції виконання вимог постанов КМУ та Головного державного санітарного лікаря України стосовно відновлення пасажирських перевезень на території Ніжинської міської ОТГ.

Управлінню освіти разом з керівниками ДНЗ, Ніжинським МРВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», Ніжинським МРВ ГУ Держпродспоживслужби у Чернігівській області, батьківськими комітетами організувати підготовку ДНЗ до відновлення роботи з врахуванням карантинних обмежень постанов КМУ та Головного державного санітарного лікаря України.

У термін до 03.06.2020 року надати попередній звіт про проведені заходи та готовність закладів до відновлення роботи актом приймальної комісії. До цієї дати садки працювати не будуть. «Життя та здоров’я ніжинців – це найголовніше. І всі ми, кожен у своєму напрямку, несемо за них відповідальність. Ми не можемо нехтувати небезпекою, яка нависла над усім світом. Тому, маємо дотримуватись усіх суворих вимог, передбачених Урядом, і бути дуже обережними», - зазначив міський голова Анатолій Лінник.

З протоколом можна ознаймитися: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/1873/protokoli-msko-koms-teb-ta-ns.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

21.05.2020