Відбулось засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

08 червня 2018 року у великій залі виконавчого комітету відбулось засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головування заступника міського голови Сергія Осадчого. Участь у нараді взяли керівники підприємств, установ та організацій міста. На порядок денний було винесено два питання:

1. Про затвердження висновків комісії з вивчення підстав зарахування протирадіаційних укриттів до обліку захисних споруд ЦЗ, розташованих на території міста Ніжина.

2. Про стан та заходи щодо забезпечення пожежної і техногенної безпеки об’єктів, місць відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2018 року.

По першому питанню доповідав начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Геннадій Чернишов. Він зазначив, що відбулась комісія щодо протирадіаційних укриттів, яка визначила перелік об`єктів, які потрібно зняти з обліку. За результатами комісії складено відповідні акти. Комісія вирішила рекомендувати міському голові направити клопотання про зняття з обліку захисних споруд до відповідної структури.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

08.06.2018