Відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

29 липня 2019 року в малій залі виконавчого комітету відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій спільно з засіданням штабу по підготовці до осінньо-зимового періоду під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

На засіданні обговорили стан підготовки комунального господарства міста до роботи в екстремальних зимових умовах 2019-2020 року. З метою належної та своєчасної підготовки комунальних підприємств, установ та організацій міста розпочата організаційна робота, що гарантує стале функціонування в зимовий період. Керівники комунальних служб міста доповіли, що їх підприємства готові на 60% до осінньо-зимового періоду. Озвучили проблемні питання, які виникають під час виконання робіт.

На кожному підприємстві, в установі та організації розроблені та введені в дію конкретні організаційні та технічні заходи щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, які обов’язково включають в себе проведення заходів з конкретизацією обладнання, термінів виконання та осіб, відповідальних за виконання.

Після чого затвердили план заходів щодо підготовки міських управлінь, організацій і підприємств до дій і роботи в екстремальних зимових умовах 2019-2020 року.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

29.07.2019