Відбулось засідання організаційного комітету з підготовки проведення Дня міста

18 лютого відбулось чергове засідання організаційного комітету з підготовки проведення Дня міста під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Алєксєєнка.

Головуючий ознайомив присутніх з розпорядженням міського голови від 13 лютого 2020 року № 36 «Про підготовку та проведення міського конкурсу професійної майстерності «Людина року - 2019», який буде проводитися в рамках Дня міста 6 травня 2020 року.

Члени організаційного комітету надали письмові пропозиції щодо проведення Дня міста, розміщення локацій та їх кошториси.

Директор Ніжинського будинку дітей та юнацтва Валерій Примаченко запропонував провести інтелектуальний конкурс для ніжинців. Для заходу підготовлені запитання про історію та культуру Ніжина. Місцем проведення буде площа імені Івана Франка біля будівлі виконавчого комітету. Із датою проведення члени організаційного комітету не визначились. Всі ніжинці та гості міста, не залежно від віку, можуть взяти участь у інтелектуальному конкурсі та перевірити наскільки знають історичні події міста.

Директор Ніжинського міського молодіжного центру Анжела Тимченко внесла пропозицію до плану заходів щодо проведення квесту «Soft–skills прокачка» - командної гри, в якій буде залучена молодь. Під час гри кожен може проявити свої творчі здібності. А також провести ігри у форматі «Ігро ХАБ».

Суб’єкти ресторанного бізнесу планують провести гастрономічний фестиваль та кулінарні змагання між закладами громадського харчування.

Традиційно буде організовано містечко майстрів, музичні локації, спортивні та творчі заходи.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

18.02.2020