Відбулось засідання виконавчого комітету

18 квітня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «ОКМ» Оксана Шумейко, директор КП «НУВКГ» Петро Лабузький, Директор КП «Комунальний ринок» Володимир Павлюченко. На порядку денному було 8 проектів рішень та 13 проектів рішень подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про порядок розгляду тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, комунальні послуги, що подаються суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади та встановлення форм розрахунків тарифів.

2.Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжин.

3.Про введення в дію рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування №39 та сукупності маршрутів № 11,12 та 13.

4.Провідшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в м.Ніжині за січень 2019 року

5.Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в м.Ніжині за лютий 2019 року

6.Про встановлення графіка використання води населенням для поливу присадибних ділянок на 2019 рік

7.Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку виробничого підрозділу Ніжинська дистанція колії, постановку на квартирний облік та затвердження рішень.

8.Про переоформлення особових рахунків.

9.Про відзначення Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради

10.Про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині

11.Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу нежитлового приміщення «магазин», що розташоване за адресою м.Ніжин, вул.Московська, 1/4

12.Про затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкту міської комунальної власності

13.Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади у 2019 році.

14.Про проведення Юріївського ярмарку до Дня міста, визначення головного розпорядника та розміру плати за участь суб’єктів підприємницької діяльності.

15.Про фінансування витрат на утилізацію ртуті.

16.Про фінансування видатків, пов’язаних з придбанням книги та сувенірної продукції.

17.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

18.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

19.Про фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини.

20.Про надання дозволу КП «Комунальний ринок» на часткове відшкодування вартості сцени «Апогей» на заходах по святкуванню Дня міста.

21.Про внесення змін до п.2 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради № 107 від 11.04.2019р. «Про придбання квартири для Іванова Петра Олеговича, чемпіона світу за версією WBC cеред юніорів».

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник привітав присутніх з видатною подією не лише для міста Ніжина, але і для всієї України. Відбулася передача церкви Іоана Богослова Чернігівській єпархії Української Православної Церкви(ПЦУ). 93 роки в даному храмі був архів, але його також вдалося зберегти в місті Ніжині , адже це наша історія. В подальшому маємо наміри до кінця року звільнити від архівів і Троїцьку церкву і також передати вірянам. Передача церкви глибоко символічне явищем, адже єдиній Помісній українській церкві на Чернігівщині релігійна споруда передається вперше після вручення Томосу. Від сьогодні в храмі звучать молитовні молебні, всі бажаючі мають змогу відвідувати дану церкву.

Проект рішення «Про відзначення Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради» представляла начальник сектора з питань кадрової політики відділу юридично-кадрової роботи Ольга Чепуль, яка зазначила що відзначається Величко Людмила Миколаївна, яка багато років служила на благо ніжинської громади та має заслуги різних рівнів і у зв’язку з відзначенням ювілею клопочуть про відзнаку виконавчого комітету. Володимир Гранлісович член виконавчого комітету та за сумісництвом голова «Громадської ради» при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради запропонував нагородити Почесною Грамотою, адже на даний момент Людмила Миколаївна є ще й головою Ніжинської міської організації ветеранів України та заступником голови Громадської ради при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради, багато років пропрацювала на державній ниві. Всі члени виконкому одноголосно підтримали дану пропозицію та проголосували за Почесну Грамоту.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

Відділ інфогрмаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громавдськістю

19.04.2019