Відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь 12 членів виконкому, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Наталія Кучеровська, заступник начальника управління культури і туризму Ніжинської ради Антоніна Купрій, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ. На порядок денний було винесено 6 проектів рішень та 7 проектів подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про внесення змін до опису меж звичайної виборчої дільниці №740924 та внесення подання до Центральної виборчої комісії.

2.Про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі.

3.Про видалення зелених насаджень.

4.Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, що виробляється на установках з використання альтернативних джел енергії ТОВ «Чернігівська теплопостачальна компанія».

5.Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії фізичній особі – підприємцю Ворошиловій Оксані Анатоліївні.

6.Про довгострокове припинення дії договорів на тимчасове користування місцем розташування зовнішнього рекламного засобу (реклами).

7.Про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на виготовлення схем організації дорожнього руху.

8.Про відзначення з нагоди Дня Збройних Сил України.

9.Про відзначення з нагоди Дня місцевого самоврядування.

10.Про переоформлення особових рахунків.

11.Про внесення змін до примірного договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, затвердженого рішенням виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 10.12.2009 р № 572.

12. Про внесення змін до рішень виконавчого комітету.

13.Про фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2019 рік.

Різне:

1.Про розгляд листа фізичної особи підприємця Малашенко Ю.М. щодо надання дозволу на встановлення та функціонування атракціонів біля будівлі міської ради під час проведення новорічних свят з 01 по 07 січня 2020р.

Проект рішення «Про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на виготовлення схем організації дорожнього руху» представив начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, який зазначив що дозвіл необхідний Управлінню для замовлення на виготовлення схем організації дорожнього руху для можливості проведення робіт з облаштування пішохідних переходів біля автобусної зупинки «Містечко» та автобусної зупинки «вул. Добролюбова» по мікрорайону Прилуцькому в м.Ніжині. Додатково будуть встановлені консолі біля пішохідних доріжок та попереджувальні світлофори (миготіння оранжевого світла).

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

В «Різному» був розглянутий лист ФОП Юрія Малашенка щодо надання дозволу на розміщення атракціонів біля будівлі міської ради під час Новорічних та Різдвяних свят. Представник підприємця озвучив, що хочуть встановити 3 атракціони: дитячий потяг; вертоліт, смішарики, а також касу для квитків. Обговоривши дане питання було надано протокольні доручення: відділу економіки та КП «ОКМ» визначитися з орендною платою, управлінню ЖКГ та Б вивчити питання щодо підключення атракціонів до джерел живлення та управлінню культури і туризму Ніжинської міської ради погодити схему – розміщення та естетичне оформлення каси(продаж квитків). Після узгодження всіх питань винести повторно даний лист-звернення.

Міський голова Анатолій Лінник озвучив лист – відповідь Чернігівської обласної ради щодо передачі функцій Ніжинського протитуберкульозного амбулаторно-поліклінічного відділення іншим медичних закладам. Звернення Ніжинської міської ради та колективне звернення працівників Ніжинського протитуберкульозного амбулаторно-поліклінічного відділення були розглянуті в обласній раді із залученням представників управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації. За повідомленням управління охорони здоров’я ОДА вищезазначений заклад продовжить свою роботу в попередньому режимі.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, запросив всіх присутніх на святкових концерт з нагоди святкування «Дня Збройних сил України», який відбудеться в Міському Будинку культури 06 грудня 2019 року о 15-00годині.

начальник відділу інормаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

05.12.2019