Відбулось засідання виконавчого комітету

27 лютого відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На порядок денний винесено 14 проектів рішень.

1.Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

2.Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних підприємств.

3.Про розподіл та надання житла.

4.Про переоформлення рахунків.

5.Про утворення наглядової ради у сфері розподілу соціального житла.

6.Про затвердження Положення про нагородження відзнаками виконавчого комітету Ніжинської міської ради учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

7.Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються безпосередньо відділом квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

8.Про доповнення додатків 2, 3 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 29.08.2019р.№ 274 «Про затвердження списків учнів закладів загальної середньої освіти на харчування за кошти міського бюджету у 2019-2020н.р.».

9.Про надання одноразової матеріальної допомоги.

10.Про виведення прийомної дитини з прийомної сім’ї.

11.Про виведення дитини з прийомної сім’ї та припинення функціонування сім’ї.

12.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

13.Про втрати чинності п.2 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 20 лютого 2020р. № 43 «Про дострокове припинення дії договорів на тимчасове користування місцем розташування зовнішнього рекламного засобу (реклами)»

14.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 23.01.2020р.№ 23 «Про фінансування витрат на влаштування міської автоматизованої системи централізованого оповіщення».

Під час розгляду рішення «Про розподіл та надання житла» начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях проінформувала, що надійшли клопотання від керівників Ніжинському гарнізону та Спеціального авіаційного загону про пропорційність розподілу житла у 2020 році. Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали дане рішення. Це дозволить надати службові квартири 11 сім’ям, які потребують поліпшення житлових умов.

Начальник сектора з питань прийому громадян і звернень Ірина Назаріна подала на розгляд проект «Про надання одноразової допомоги». Ірина Володимирівна пояснила, що в проекті включені тільки звернення на отримання матеріальної допомоги на поховання, оскільки на черговій 68 сесії Ніжинської міської ради була збільшена сума виплат на поховання з 750 грн. до 2 500 грн.

Всі рішення прийняті.

У «Різному» розглянули лист-звернення Ніжинське управління Головного управління ДПС у Чернігівській області Г. Тараненка щодо сприяння у вирішенні питання розміщення реклами «Про декларування доходів громадян, отриманих у 2019 році».

Міський голова Анатолій Лінник запропонував розмістити дану інформацію на комунальних сіті-лайтах за умови виготовлення реклами Ніжинським управління Головного ДПС у Чернігівській області.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

27.02.2020