Відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 березня, в малій залі міськвиконкому під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник виконав приємну місію – привітав депутата Ніжинської міської ради Андрія Гомоляко з 40-річним ювілеєм та вручив Подяку міського голови за вагомий особистий внесок у розбудову та розвиток територіальної громади міста Ніжина. Також Анатолій Валерійович поздоровив з Днем народження представника Державного комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Ніжинське телебачення» Сергія Ковальова, щиро подякувавши за багаторічну сумлінну працю на благо громади Ніжина і висвітлення роботи органів місцевого самоврядування.

Перейшовши до порядку денного, члени виконавчого комітету детально розглянули та одноголосно підтримали проекти рішень:

1.Про встановлення тарифу на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Солід Теплоенерго»;

2.Про внесення змін до фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Ніжинської міської ради на 2020рік;

3.Про надання одноразової матеріальної допомоги;

4.Про відзначення Почесною Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради;

5.Про призначення опікуна над дитиною-сиротою;

6.Про затвердження схеми посадки дерев у м. Ніжині;

7.Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

У «різному» вкотре порушилось питання про можливість роботи комунального ринку в умовах карантину.

Міський голова зазначив, що наразі це дуже складне питання. Вирішення фінансових проблем - надважливо, але найважливіше -це життя людей. Дане питання детально обговорили з фахівцями 25 березня на позачерговому засіданні ТЕБ та НС. Рішення щодо можливості роботи ринків в умовах карантину повинен приймати безпосередньо Уряд.

Сьогодні міський голова прийматиме участь у селекторній нараді з керівництвом Чернігівської ОДА, одним з питань якої буде робота продовольчих ринків.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

26.03.2020