Відбулось засідання земельної комісії

25 січня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури, будівництва та охорони навколишнього середовища під головуванням Вячеслава Глотка. У засіданні взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, представники управління комунального майна та земельних відносин, відділу містобудування та архітектури, відділу юридично-кадрового забезпечення, відділу економіки та інвестиційної діяльності.

Члени комісії розглянули та обговорили земельні питання які стосувалися: встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів бюджету Ніжинської міської територіальної громади та коштів підприємств, наданих під державні гарантії; затвердження технічної документації із землеустрою; надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та зміни цільового призначення; встановлення меж земельних ділянок; надання, поновлення та припинення договорів оренди землі тощо.

Всі винесені проекти рішень були опрацьовані членами комісії. Спеціалісти профільних відділів надали роз’яснення та рекомендації по вирішенню проблемних питань. Деякі проекти відправили на доопрацювання для повторного розгляду. 


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

  

25.01.2021