Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

16 грудня, за доручення міського голови Олександра Кодоли, перший заступник Федір Вовченко провів чергове засідання виконавчого комітету. У засіданні взяло участь 7 членів виконавчого комітету, заступник міського голови Ірина Грозенко, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб та керівники підрозділів.

На порядок денний внесено 13 проектів рішень.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко за результатами обстеження та підготовленими актами подав на розгляд проект «Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина». А також Анатолій Миколайович подав рішення щодо відшкодування коштів перевізникам за листопад 2021 року та внесення змін до рішення щодо відшкодування коштів перевізникам за жовтень 2021 року.

Члени виконавчого комітету підтримали проекти рішень щодо внесення змін до фінансових планів міської лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги.

Головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Ірина Дяконенко подала проекти рішень «Про надання дозволу на переведення житлових приміщень в нежитлові та їх реконструкцію» та «Про відмову Козиревій М.П. у наданні дозволу на переведення житлових приміщень в нежитлові та їх реконструкцію».

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Микола Чуйко підготував проект стосовно змін у складі комісії, яка проводить підготовку та проведення на території Ніжинської територіальної громади окремих заходів мобілізаційної підготовки та мобілізації людських і транспортних ресурсів до Збройних Сил України, інших військових формувань, утворених відповідно до чинного законодавства України. Микола Андрійович також подав на розгляд проект «Про стан військово-облікової дисципліни у 2021 році, заходи щодо її покращення на підприємствах, в установах та організаціях Ніжинської територіальної громади у 2022 році».

Члени виконавчого комітету також підтримали проекти «Про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині», «Про фінансування заходів з міських цільових програм», «Про надання повноважень на складання протоколів про адміністративні правопорушення та внесення змін в проект «Про фінансування заходів міської програми розвитку культури,  мистецтва  і охорони культурної спадщини на 2021 рік», а саме внесення змін до кошторису, в бік зменшення.

Начальник КП «Муніципальна служба правопорядку - ВАРТА» Вадим Лаврінець прозвітував за рік роботи підприємства.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

 

16.12.2021