Відбулося засідання депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

17 квітня відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

На порядок денний винесено проекти рішень, які будуть розглядатися під час чергової сесії міської ради та листи звернення від керівників комунальних закладів міста. Зокрема розглянули проект рішення «Про затвердження міської цільової програми підтримки співвласників багатоквартирних житлових будинків та капітального ремонту житлового фонду міста Ніжин на 2019 рік», «Про дозвіл на списання майна»; «Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності»; «Про встановлення зменшеного розміру орендної плати»; «Про оренду майна комунальної власності»

Члени комісії підтримали проект рішення Ніжинської міської ради: «Про затвердження міської цільової програми підтримки співвласників багатоквартирних житлових будинків та капітального ремонту житлового фонду міста Ніжин на 2019 рік». Прийняття даного рішення дозволить створити міську цільову програму підтримки співвласників багатоквартирних житлових будинків та капітального ремонту житлового фонду міста Ніжин на 2019 рік.

Всі проекти та листи-звернення були детально розглянуті членами комісії, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради та рекомендовано на розгляд чергової сесії міської ради. Також надані відповідні протокольні доручення відділам і службам щодо внесення правок та зауважень членів комісії.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськості

17.04.2019