Відбулося засідання містобудівної ради

13 листопада у малій залі виконавчого комітету відбулося засідання містобудівної ради під головуванням начальника відділу містобудування та архітектури Вікторії Мироненко. У засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, члени містобудівної ради та представники громадських організацій.

На розгляд комісії були винесені питання:

1. Про погодження плану переміщення ТС по вул. Шевченка, 124-вул. Шевченка 124а в м.Ніжин на час будівництва;

2. Про погодження встановлення МАФ біля входу КП «ВУКГ» на честь 100-ліття підприємства.

3. Про погодження благоустрою із встановленням дорожних знаків частини вул. Синяківська.

4. Про розгляд листів громадян по перейменуванню вулиць в м.Ніжині та рекомендації щодо врегулювання даного питання.

5. Різне.

Значну увагу члени містобудівної ради приділили питанню щодо перейменування ряду вулиць, зокрема вул. Московська, але вирішили, що дане питання повині розглянути на громадських слуханнях згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 р. №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій.

У різному порушувалися питання щодо огорожі скверів М.Заньковецької та Л.Губіної та про перенесення дошки оголошень, що розташована по вул.Гоголівська.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

13.11.2019