Відбулося засідання позачергової 3 сесії міської ради.

15 грудня відбулося засідання позачергової 3 сесії міської ради VIIІ скликання під головуванням міського голови Олександра Кодоли. У роботі сесії взяли участь 31 депутат міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федір Вовченко, заступник міського голови Сергій Смага, керівники управлінь та відділів.

Головними питаннями було внесення змін до міських програм та внесення змін до бюджету Ніжинської міської територіальної громади. 

Затвердили внесення змін до бюджету шляхом перерозподілу в межах затверджених планових асигнувань головних розпорядників,  розпорядників нижчого рівня та одержувачів коштів бюджету.

Всі зміни проведені  відповідно до Пропозицій, підготовлених фінансовим управлінням міської ради, відповідно до статті 78 Бюджетного кодексу України та на засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, інвестиційної діяльності, комунальної власності, бюджету та фінансів.

Також розглянули рішення, які відносяться до земельних та майнових питань.

У «Різному» обговорили питання, які стосувалися спортивної інфраструктури. Підняли питання щодо новорічного оформлення будинків, кафе, ресторанів та інших об’єктів, щоб осучаснити місто та надати йому неповторності.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

15.12.2020