Відбулося засідання виконавчого комітету

02 грудня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету. У засіданні взяли участь 6 членів виконавчого комітету, заступник міського голови Ірина Грозенко та радник міського голови Ольга Орел.

На порядок денний внесено 18 проектів рішень.

В.о.директора Любов Ісаєнко ТОВ «НіжинТеплоМережі» підготувала два проекти рішень. Перший проект рішення стосувався внесення змін до рішення виконавчого комітету №398 від 18.10.2021 р «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» для населення». Дане рішення підготовлено у зв’язку із змінами в законодавстві, вартість на тепло не зростає. Друге рішення підготовлено «Про встановлення скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» для потреб бюджетних установ». Дане рішення спрямоване на зменшення теплової енергії для бюджетних установ на 1,7 %.

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світла Сіренко підготувала проект «Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина» на підставі звернень мешканців міста та актів обстежень.

Головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Ірина Дяконенко подала на розгляд проекти щодо надання дозволу на переведення житлових приміщень в нежитлові та надання дозволу на переобладнання, перепланування у будівлях.

Начальник відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш подала проект «Про затвердження фінансових планів підприємств комунальної форми власності на 2022 рік».

За зверненнями підприємців Тетяна Гавриш підготувала зміни до рішення №428 «Про організацію проведення Новорічного ярмарку з продажу ялинок та сосен». Визначено ще одне місце для продажу – біля Будинку книги по вул.Московська.

Начальник відділу комунального майна управління комунального майна та земельних відносин Ніна Федчун подала проект «Про створення комісії з обстеження нежитлових приміщень, що належить до комунальної власності Ніжинської територіальної громади та можливості зміни їх статусу на житлові, а також затвердження її персонального складу». Також Ніна Федчун подала проект, який стосувався затвердження умов продажу нежитлової будівлі «котельня», що розташована по вул. Прилуцька,89 г.

Начальник комунального підприємства «Оренда комунального майна» Оксана Шумейко підготувала проект рішення відносно продовження договорів оренди.

Начальник сектору з питань кадрової політики відділу юридично-кадрового забезпечення Людмила Кучер подала на затвердження проекти щодо відзначення посадових осіб з нагоди державних, професійних свят та з нагоди ювілеїв. А також рішення щодо придбання фоторамок.

Начальник сектора з питань звернень громадян відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян Ірина Назаріна підготувала проект щодо надання матеріальної одноразової допомоги 38 мешканцям громади на лікування, на ліквідацію наслідків пожежі, на поховання рідних та багатодітним сім’ям.

Начальник служби у справах дітей Наталія Рацин підготувала рішення щодо захисту соціальних та майнових прав дітей позбавленого батьківського піклування та осіб з числа таких дітей.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

02.12.2021