Відбулося засідання виконавчого комітету

20 липня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.
На порядок денний внесені важливі питання щодо фінансування матеріально-технічних засобів для потреб військових.
Рішенням виконкому було виділено кошти у розмірі 555 тис. грн на придбання позашляховика – пікапа марки Nissan. Даний автомобіль буде переданий одному із ніжинських батальйонів, який захищає кордони області, яка межую з Чернігівською.
А також виділили понад 324 тис. грн на придбання для цього ж батальйону квадрокоптера, двох тепловізорів, двох радіостанцій, двох гарнітур до радіостанцій та двох генераторів.
Міський голова Олександр Кодола зауважив, що до міської влади звернувся з проханням один із ніжинських батальйонів, які наразі в іншій області на прикордонній території. «Ми їм вже передали два вантажні автомобілі з необхідними речами. Це не наш обов’язок як місцевої влади, а обов’язок держави. Але ми розуміємо, що перемогти в цій війні можемо тільки тоді, коли кожен з нас буде робити все для перемоги. Ми знайшли механізм оплати та виділення коштів спільно з фінансовим управлінням, казначейством та центральною владою», - звернув увагу міський голова.
Практично все, що просили наші захисники, міська влада придбає за кошти місцевого бюджету Ніжинської територіальної громади. Це внесок кожного ніжинця у підтримку нашого ніжинського батальйону і перемогу. Це кошти платників податків.
Даний автомобіль потрібно ще пофарбувати у відповідні кольори, підготувати до виїзду. Невдовзі авто буде передано нашим військовим для захисту та оборони наших кордонів.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
22.07.2022