ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

На засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради розглянуто та ухвалено рішення, спрямовані на подальший розвиток та забезпечення добробуту міста та його мешканців.

Однією з важливих тем засідання було розширення списків учнів закладів загальної середньої освіти на харчування за кошти бюджету Ніжинської територіальної громади на поточний навчальний рік.
Також схвалено план організації роботи таборів з денним перебуванням улітку 2024 року. Це важлива ініціатива, спрямована на створення безпечного та цікавого літнього відпочинку для учнів нашого міста.
Під час засідання були внесені зміни до складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.
Ухвалено важливі рішення щодо організації медичних оглядів призовників та створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії.
Не менш важливою ініціативою стало фінансування витрат на проведення творчого патріотичного вечора «На шляху до Перемоги», що спрямоване на збереження та просування культурної спадщини міста.
З усіх питань порядку денного ухвалено відповідні рішення. Працюємо далі!
18.04.2024