Відбулося засідання земельної комісії

20 листопада відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації під головуванням Андрія Деркача. У засіданні взяли участь керівники та представники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та жителі міста.

Окрім земельного блоку проектів рішень, комісія розглянула та підтримала економічні питання: «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік», «Про внесення змін в додаток №21 «Програма розвитку малого та середнього підприємництва у м. Ніжині на 2017-2020 роки» до рішення Ніжинської міської ради № 8-19/2016 від 26 грудня 2016р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік»».

Т.в.о. начальника відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш надала пояснення, що підготовка проекту Програми економічного і соціального розвитку Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік здійснювалась враховуючи стратегічні цілі Стратегії розвитку Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади 2027. До Програми включений перелік цільових програм та інвестиційних проектів, які будуть реалізовуватись у 2020 році, містить основні показники економічного та соціального розвитку Ніжинської міської ОТГ на 2020 рік.

Всі проекти рішень детально розглянуті депутатами. Під час обговорення проектів рішень міської ради спеціалістами профільних відділів були надані роз’яснення та рекомендації по вирішенню проблемних питань. Деякі проекти рішень відправили на доопрацювання для повторного розгляду на наступному засіданні комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

20.11.2019