Відбувся черговий прийом громадян

12 листопада міський голова Анатолій Лінник провів особистий прийом громадян. Для оперативного вирішення звернень та надання вичерпної відповіді в прийомі взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега, т.в.о.начальника відділу сім’ї та молоді Анна Лисенко, начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «СЕЗ» Микола Борисенко, керівник КП «ВУКГ» Владислав Корман.

До міського голови звернулись мешканці щодо ремонту багатоквартирного будинку, спиляння дерев, виділення земельної ділянки, насильства в сім’ї, вирішення житлово-комунальних питань. Решту звернень, які виникали під час розгляду питань скеровано до керівників управлінь та відділів виконавчих органів ради для належного їх вирішення та надання відповіді.

За результатами прийому всі питання, пропозиції та доручення перебувають на особистому контролі у мера. З питань, вирішення яких не входить до компетенції міської ради, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

12.11.2019