Відбувся I тур чемпiонату Нiжинщини з пляжного волейболу

28 травня 2016 року за підтримки ресторану «Хутір Рибацький» був розпочатий перший в історії регулярний чемпіонат Ніжинщини з пляжного волейболу серед чоловічих команд.

У турнірі прийняло участь 11 колективів із міста та району.

Організатори турніру вирішили проводити чемпіонат протягом усього літа. Буде проведено всього 4 тури, за результатами яких буде визначено абсолютних чемпіонів Ніжинщини 2016 року.

Отже, у першому турі 9 місця посіли пари Півень С./Романчук Т., Петренко/Саченко, Ларін/Бублик; 7 місця здобули пари Рудік Д./Постол П., Литовченко Р./Герасименко В., на 5 місці опинились Катріч А./Саченко П., Халанский П./Ларін І., дерев’яні нагороди отримала пара Грицан В./Довгополий В. Бронзовими призерами стала пара Савченко В./Михайлюк А., срібні медалі отримали Шувалов М./Богдан О. А переможцями першого туру стала пара зі спортивного клубу «ТЕМП» Глушко Павло та Казмірчук Олег.

Рейтинг пар:

Глушко/Казмірчук – 16 очок;

Шувалов/Богдан – 14 очок;

Савченко/Михайлюк – 12 очок;

Грицан/Довгополий – 10 очок;

Халанский/Ларін – 8 очок;

Катріч/Саченко – 8 очок;

Рудік/Постол – 6 очок;

Литовченко/Герасименко – 6 очок;

Півень/Романчук – 4 очка;

Петренко/Саченко – 4 очка;

Ларін/Бублик – 4 очка.

Всі переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами, а також подарунками від постійного спонсора волейбольних змагань – магазину живих напоїв «Пан Бровар».

Також волейбольна спільнота міста виносить подяку дирекції ресторану «Хутір Рибацький» за допомогу в проведенні та організації чемпіонату з пляжного волейболу, а також надання можливості для тренувань молоді для підготовки та подальшої участі у чемпіонатах області та України з пляжного волейболу.

Відділ з питань фізичної культури та спорту

Ніжинської міської ради

31.05.2016