Відбувся особистий прийом громадян

21 травня відбувся особистий прийом громадян міським головою Анатолієм Лінником на якому також були присутні начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'ячеслав Лега, головний спеціаліст відділу земельних відносин Ірина Олійник, начальник відділу роботи з самоорганізації населення Наталія Бойко та начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна, На прийомі було 4 заявники.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: про вирішення земельного спору (порадили звернутись з заявою на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин для розгляду), про вирішення земельного спору між сусідами (порадили дочекатися рішення суду для вчинення подальших дій).

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

21.05.2019