Відбувся особистий прийом громадян міським головою Олександром Кодолою

11 січня відбувся особистий прийом громадян міським головою Олександром Кодолою. На прийомі також був присутній заступник міського голови Сергій Смага, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб та радник міського голови Ольга Орел, а також представники комунальної сфери міста, Держпродспоживслужби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та екологи.
Цього разу на прийом прийшло 16 ніжинців, які піднімали ряд болючих для себе питань. До міського голови звернулися мешканці багатоквартирного будинку по вул. Незалежності з приводу високих тарифів на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води та неналежного надання комунальних послуг з теплопостачання ТОВ "НіжинТеплоМережі".
Також надійшло колективне звернення мешканців будинків по провулку Липіврізький щодо порушення державних санітарних норм місцевим підприємцем. Міський голова Олександр Кодола доручив Держпродспоживслужбі, ДСНС та екологічній інспекції більш детально вивчити болюче для ніжинців питання та підготувати звернення від імені міського голови до Державної служби України з надзвичайних ситуацій і Державної екологічної інспекції України.
Від діючого військовослужбовця, надійшла заява з проханням посприяти з клопотанням про реєстрацію його місця проживання у Ніжині з метою постановки в чергу на квартирний облік.
Мешканці вулиці ім. Віри Смолянчук звернулися до міського голови з пропозицією співфінансувати спільно з міською радою благоустрій своєї вулиці. Під час прийому заявники та керівник відповідного управління дійшли згоди у даному питанні.
Також надходили звернення щодо спилювання дерев, вуличного освітлення тощо.
За результатами прийому усі питання та пропозиції взято на контроль міським головою Олександром Кодолою та буде вивчено з метою їхнього позитивного вирішення.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
11.01.2022