Відбувся перший етап щорічної міської Спартакіади

09 жовтня на міському стадіоні "Спартак" відбувся перший етап міської Спартакіади серед організацій, силових структур, державних службовців та підприємств міста. Змагання проводилися з легкої атлетики (стрибки в довжину, віджимання, підтягування, прес, забіг на дистанції 100 м, гнучкість), а також зі спортивної естафети, що проходила на новому спеціальному батуті "Смуга перешкод".

Між собою змагалися збірні команди Ніжинської міської ради, відділу поліції, команда РЕМу, збірна команда заводу "Прогрес", збірна освітян, а також команди викладачів агротехнічного інституту та ліцею.

Дівчата з команди виконавчого комітету Ніжинської міської ради Оксана Поливко та Тетяна Костюченко здобули нагороди на дистанції 100 м. Також команда дівчат виконавчого комітету Ніжинської міської ради перемогла в спортивній естафеті на батуті "Смуга перешкод".

Вітаємо переможців, учасників та організаторів спортивного заходу!

Наступний етап Спартакіади відбудеться в кінці місяця (змагання з міні-футболу). До змагань будуть долучені також команди САЗ, військомату, НДУ та міськлікарні.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко    


12.10.2020