Відбувся прийом громадян

У вівторок 12 березня відбувся особистий прийом громадян міським головою Анатолієм Лінником на якому також були присутні начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'ячеслав Лега, начальник відділу роботи з самоорганізації населення Наталія Бойко та начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна. На прийомі було 6 заявників.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: про спиляння дерева на Троїцькому кладовищі (наголосив що дане питання триматиме на особистому контролі, а роботи виконаються після поминальних днів. На початку травня).

Надійшли заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти у вирішені питання щодо надання житла та оформленні документації з оформлення субсидій (поради жительці написати заяву на виділення матеріальної допомоги для погашення заборгованості зі сплати за комунальні послуги тощо), про облаштування дошкільного навчального закладу в приміщенні загальноосвітньої школи №8 (по закінченню навчального року, даний заклад намагатимуться перепрофілювати в дошкільний навчальний заклад, адже вихованців які б відвідували його близько 64 чоловік).

За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадаємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

12.03.2019