Відбувся тренінг «Діалоги, які змінюють громади: впровадження ефективного комунікаційного стандарту»

Ефективна комунікація – це не просто обмін інформацією, а й розуміння емоцій та намірів співрозмовників, уміння досягти згоди і піти на компроміси. Вона є важливою складовою професійної компетенції працівників органів місцевого самоврядування, керівників і фахівців різних рівнів.

8-9 липня в Офісі відновлення та розвитку відбувся тренінг «Діалоги, які змінюють громади: впровадження ефективного комунікаційного стандарту». Захід зібрав представників Ніжинської, Вертіївської та Ічнянської громад.

Ці два дні були плідними й насиченими у плані отримання нових знань та їх реалізації у практичних групових вправах. Тренери заходу – фахівці у галузі комунікацій – надали багато корисної інформації щодо розроблення комунікативних стратегій у громаді, інструментів е-демократії, переваг і недоліків соціальних мереж як засобу комунікації, розширення навичок встановлення контакту в різних ситуаціях спілкування тощо.

Важливою особливістю цього тренінгу була практичність порад і обмін досвідом, і це зробило його особливо корисним для усіх учасників.

Захід проведено в межах програмної діяльності ПРООН за фінансової підтримки Уряду Королівства Швеція.
11.07.2024