Відбувся Відкритий Кубок Голосіївського району з Техніки пішохідного туризму в залах

12 лютого 2017 року відбувся Відкритий Кубок Голосіївського району з Техніки пішохідного туризму в залах (ІІ етап Кубку Києва 2017).

Змагання зв’язок (пари) проходили на дистанціях 1, 2 та 3 класів.

Не оминули нагоди взяти участь у таких змаганнях команди «Рандеву» (Ровенчин О.С.) та «ЦТКУМ м. Ніжин» (Перевера О.А.), вихованців Позашкільного навчального закладу Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. І не даремно.Ніжинці брали участь у змаганнях на дистанціях І класу (група С). та 3 класу (група А)

Чоловічі зв’язки: Шулежко Андрій, ПархітькоНікіта(ЦТКУМ м. Ніжин) –І місце, Ворона Даниіл, Пархоменко Богдан «Рандеву» – ІІІ місце, Жіночі зв’язки: Куйда Валерія, Адаменко Дарина «Рандеву» – ІІ місце.

У командному заліку Команда «Рандеву» у складі ВорониДаниіла, Пархоменка Богдана,Куйди Валерії, Адаменко Дарини, Ромащенка Валерія та Глущенка Олександравиборола ІІІ місце.

Свою команду створили і старші вихованці та випускники Центру ТКУМ. Команда «Темп»у складі Журавльова Владислава, Козубенка Євгенія, Півень Наталії, Коржа Богдана, Ворони Ольги та Онищенка Сергія, виборола загальнокомандне І місце, на дистанції 3 класу. Зв’язки Онищенко – Ворона та Журавльов – Козубенко у своїх підгрупах теж стали переможцями.

Загалом Ніжинці достойно представили своє місто.

Ніжинський Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

01.03.2017