Відбувся Волонтерський молодіжний форум 2020

12 грудня відбувся Волонтерський молодіжний форум, котрий поєднує в собі два заходи - відзначення Дня волонтера та Дня благодійника!

Організатори: Чернігівський обласний молодіжний центр, виконавчий комітет Ніжинської міської ради, Ніжинський міський молодіжний центр, ГО "Час для нас", Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя, Кафедра соціальної роботи Національного університету "Чернігівська політехніка".

В рамках форуму міський голова Олександр Кодола провів зустріч з заступницею міністра Міністерства молоді та спорту України Мариною Попатенко щодо важливості залучення молоді до суспільних процесів.

Під час форуму спікери говорили про еволюцію волонтерства, цінності та етичний кодекс волонтера, мотивацію та потреби волонтера, відновлення ресурсів волонтерів та інші важливі аспекти діяльності волонтерського руху в Україні.

Секретар міської ради Юрій Хоменко відзначив, що молодь ініціює й створює такі чудові та важливі заходи,  цікавиться темою благодійності та волонтерства, а Ніжинський міський молодіжний центр є ресурсним центром для волонтерів, де молодь нашої громади може реалізувати свій потенціал.

В ході форуму відзначили кращих волонтерів серед молоді Подяками міського голови за активну участь у діяльності Молодіжного центру, активізацію молодіжного руху в місті, сприяння всебічного розвитку молоді та з нагоди відзначення Міжнародного Дня волонтера. А також були відзначені благодійники та меценати Подяками Ніжинського міського молодіжного центру за активну громадянську позицію, підтримку молодіжних волонтерських ініціатив, популяризацію культури благодійництва в громаді та з нагоди Дня благодійника.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

12.12.2020