Відділ економіки продовжує навчання з питань електронних державних закупівель

20 травня 2016 року за ініціативи відділу економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради представники електронного майданчика «Держзакупівлі.Онлайн» Іващенко Анастасія та Зінченко Денис провели семінар-навчання з питань електронних закупівель для розпорядників коштів місцевого бюджету та постачальників.

Відкрив семінар-навчання та привітав гостей міський голова Анатолій Валерійович Лінник. У заході взяли участь 90 учасників міста Ніжина та Ніжинського району.

Під час семінару-навчання учасники мали можливість ознайомитися з теоретичними та практичними аспектами роботи електронного торгівельного майданчика «Держзакупівлі.Онлайн», в он-лайн режимі ознайомитись з інтерфейсом майданчика, особливостями кабінетів замовника та постачальника, основними етапами проведення електронної закупівлі та аукціону.

На завершення семінару відбулась дискусія з проблемних питань здійснення електронних державних закупівель та користування кабінетом замовника/постачальника на електронному майданчику «Держзакупівлі.Онлайн».

Відділ економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради

23.05.2016