Відкриття другої групи у дошкільному підрозділі ННВК №16 «Престиж»

Останні роки міською владою приділяється значна увага розширенню мережі дошкільних закладів, намітилась позитивна тенденція по їх розширенню. Оскільки в 90-ті роки значна кількість дитячих садочків міста була закрита, що на сьогодні призвело до переповнення даних закладів. Тож не дивно, що відкриття дитячих садочків стає справжнім святом для батьків і дітей.

18 вересня відбулося урочисте відкриття другої групи у дошкільному підрозділі ННВК №16 «Престиж». У заході взяли участь міський голова Анатолій Лінник, начальник управління освіти і науки Чернігівської ОДА Микола Конопацький, помічник народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілат, начальник управління освіти Ніжинської міської ради Станіслав Крапив’янський, депутат Чернігівської обласної ради Людмила Бойко, депутати Ніжинської міської ради Олександр Шалай, Ігор Шалай та Наталія Радченко, керівник «УкрСіверБуд» Віктор Вереша, голова батьківської ради ННВК № 16 «Престиж» та депутат міської ради Іван Коробка.

Анатолій Валерійович привітав дітей, батьків, педагогів, подякував всім хто долучився до відкриття нової групи та поділився про плани на майбутнє щодо відкриття нових дошкільних груп при загальноосвітніх закладах міста. Також до вітань долучилися помічник народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілат та начальник управління освіти і науки Чернігівської ОДА Микола Конопацький.

Під час святкової програми депутати міської ради Шалай Ігор та Шалай Олександр подарували новий пилосос для новоствореної групи та представники «УкрСіверБуд» презентували ноутбук.

По завершенню урочистостей гості мали змогу оглянути просторі, гарно освітленні, обладнанні сучасними меблями приміщення дошкільного підрозділу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

18.09.2018