Відзначення кращих тренерів міста

10 вересня з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту у великій залі міської ради відбулось відзначення кращих тренерів, спортсменів, діячів фізкультурно-спортивного руху в місті.

Зі словами привітання перед спортсменами виступили міський голова Анатолій Лінник та начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Павло Глушко, які у своїх промовах наголосили на необхідності популяризації спорту серед учнівської та студентської молоді та побажали спортсменам здоров’я, успіхів та натхнення на подальші спортивні звершення та рекорди.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в місті та з нагоди професійного свята оголошено подяки виконавчого комітету, вручено грамоти відділу з питань фізичної культури та спорту, Почесні грамоти від Народного Депутата України Олександра Кодоли та Почесні грамоти Міністерства молоді та спорту України кращим представникам спортивної галузі.

Тренери висловили вдячність керівництву міста за підтримку у розвитку спорту, яка вже три роки поспіль надається юним спортсменам та їх наставникам.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

10.09.2018