Відзначили кращих працівників Ніжинського міжрайонного управління водного господарства

В рамках святкування професійного свята – Дня працівників водного господарства, 28 травня, в приміщенні Ніжинського міжрайонного управління водного господарства відбулось нагородження кращих працівників.

Свято Дня працівників водного господарства відзначається щорічно у першу неділю червня, починаючи з 2003 року, згідно з Указом Президента України від 18.03.2003 № 226/2003. Значення води в економічному та соціальному розвитку суспільства постійно зростає. Вже сьогодні водні ресурси стали одним з головних факторів, які визначають шляхи планування та розвитку майже всіх галузей економіки нашої країни.

Водогосподарський комплекс утримується в належному стані завдяки зусиллям 161 працівника, що дозволяє задовольняти потреби населення та галузей економіки у водних ресурсах належної якості та необхідної кількості. Діяльність водогосподарсько-меліоративного комплексу залишається стабільною завдяки наполегливій та злагодженій праці фахівців водогосподарсько-меліоративного комплексу.

Привітати водогосподарників прийшли почесні гості: міський голова Анатолій Лінник, голова Ніжинської райдержадміністрації В’ячеслав Івашин, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, начальник Деснянського басейнового управління водних ресурсів Грудницька Наталія, директор Ніжинського міжрайонного управління водного господарства .Володимир Тарасенко.

У вітальному слові Анатолій Лінник відмітив здобутки колективу, партнерські, дружні відносини підрозділів та проведену роботу по залученню інвестицій. Подякував фахівцям за багаторічну, наполегливу працю, побажав всім міцного здоров’я, розвитку і процвітань та миру.

Очільник міста вручив Подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників водного господарства: начальнику Ніжинської експлуатаційної дільниці №3 Ніжинського міжрайонного управління водного господарства Гриню Миколі Валентиновичу та оглядачу гідротехнічних об’єктів Ніжинської експлуатаційної дільниці №3 Ніжинського міжрайонного управління водного господарства Рожку Григорію Олексійовичу.

Кращих працівників відмітили грамотами, подяками Деснянського басейнового управління водних ресурсів, Ніжинського міжрайонного управління водного господарства та Ніжинської районної адміністрації.

Після урочистої части відбувся семінар на тему «Про підготовку меліоративних систем до вегетаційного періоду та завдання з управління водними ресурсами у 2019 році» за ініціативи Деснянського басейнового управління водних ресурсів.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр) відділу інформаційн

о-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

28.05.2019