Виїзна нарада до Кунашівського старостинського округу з питань благоустрою

10 червня відбулася виїзна нарада до Кунашівського старостинського округу. Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник разом із радником міського голови Сергієм Осадчим, начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком та заступником начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світланою Сіренко зустрілися з жителями сіл Кунашівка, Паливода та Наумове.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник повідомив присутнім, що надійшла державна субвенція, яка буде виділена на благоустрій Кунашівського старостинського округу у розмірі 705 тис. грн. Дані гроші можуть використовуватись в межах населених пунктів, тому було вирішено розпочати з ямкового ремонту доріг, а потім перейти до вуличного освітлення та капітального ремонту будівлі Кунашівської сільської ради.

Основні проблеми, які хвилювали мешканців округу - це надання медичної допомоги, пасажирські перевезення та ремонт доріг.

Також громадяни піднімали питання про аварійні дерева на кладовищі, вивіз сміття та встановлення сміттєвих баків на території сіл, надання матеріальної допомоги хворим, нарахування пільг та субсидії, заправка газових балонів, встановлення дитячого майданчика в с.Паливода, тощо.

По закінченню зустрічі жителі сіл Кунашівка, Паливода і Наумове домовилися з представниками влади зустрітися у вересні-жовтні перед формуванням бюджету територіальної громади на наступний рік з метою включення поточних потреб сіл до проекту бюджету.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

10.06.2019