Викладачів НДУ ім. Миколи Гоголя привітали з Днем працівників освіти

02 жовтня 2019 року у актовій залі Гоголевого університету викладачів, співробітників вишу та студентів зібрало традиційне жовтневе свято - День працівників освіти, який в Україні згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня.

Викладачів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя із прийдешнім святом прийшов привітати міський голова Анатолій Лінник. «День працівників освіти – особливе свято, адже всі проходять через уроки вчителів, педагогів, викладачів, наставників. Ваша робота – надважка і неймовірно цікава. Ви не тільки навчаєте, а і продовжуєте формувати особистість, яка після закінчення університету вже стає повноправним громадянином України, який своєю працею приносить нашій державі користь. Результат освітянської праці напряму впливає на майбутнє нашого міста та країни», - наголосив Анатолій Валерійович. Подякував освітянам за їх нелегку щоденну працю, любов до дітей та побажав здоров’я, терпіння, натхнення, гармонії в душі, миру, впевненості в завтрашньому дні та Божого Благословіння.

Як завжди натхненно привітав колег зі святом ректор університету Олександр Самойленко. Після чого всі присутні мали змогу насолодитися святковим концертом.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

02.10.2019