"Випускний бал - 2019"

Сьогодні, 27 червня, майже весь Ніжин зібрався на центральній площі міста на урочисте свято “Випускний бал-2019”.

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими наставниками, які упродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

Захід здавна завоював титул найулюбленішого свята серед ніжинців, адже стільки красунь та красенів водночас не збирає жодна інша подія року.

Цьогоріч на площі імені Івана Франка зустрілися 309 вишуканих дівчат та елегантних юнаків, аби востаннє станцювати шкільний вальс, послухати напутнє слово вчителів, отримати заслужені нагороди. 26 випускників мають золоті медалі.

Всі юнаки й дівчата, які закінчили школу, були щасливими та переповнені емоціями. На площі панували радість і святковий настрій.

Розпочалося дійство танцювальним флешмобом наших випускників.

З вітальними словами звернувся до випускників міський голова Анатолій Лінник: «Завтра – майбутнє, перед вами широка дорога, єдина умова – ця дорога завжди потребує сил, енергії, нестандартного мислення. Бажаю вам знань, умінь, гордо піднятої голови, завжди рухатися до перемоги. Будьте щасливі, будьте успішні”.

Розділив радість свята із випускниками народний депутат України Олександр Кодола. Вітаючи із закінченням школи, Олександр Михайлович побажав юнакам та леді віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, сміливості у досягненні своєї мети та завжди повертатись у рідне місто.

У заході взяли участь обласний депутат Наталія Копиця, секретар міської ради Валерій Салогуб, депутати міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, голова районної ради Олег Бузун, голова товариства "Чернігівське земляцтво" Олександр Харченко та приватний підприємець Анатолій Гунько.

Також очільник міста Анатолій Лінник разом з народним депутатам Олександром Кодолою вручив книги, подяки та квіти 26 –м медалістам та побажали не зупинятися на досягнутому, покоряти нові вершини та бути успішними.

Святкова програма закінчилась останнім дзіночком та шкільним вальсом у виконанні Тацювальних колективів бального танцю "Ритм" та "Шанс".

За традицією, випускний завершився зустріччю світанку нового дня, з якого починається те майбутнє, про яке випускники мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з них, майбутнє, яке вони тримають у своїх руках.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

28.06.2019