Виставка робіт юних талантів

2 грудня у художньому відділі Ніжинського краєзнавчого музею відкрилась виставка «Повір у себе – і в тебе повірять інші!» у рамках ХVІ фестивалю творчості дітей та молоді з особливими потребами. Організатор заходу – Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На виставці представлено понад 70 індивідуальних робіти, а також 7 групових робіт: до створення однієї – долучилася студенти НДУ ім. Миколи Гоголя, вихованці ДНЗ №16, підопічні Ніжинського дитячого будинку-інтернату та ще шість – спільні роботи вихованців і вихователів центру соціальної реабілітації дітей інвалідів.

На заході були присутні секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб, директор Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Кучеровська, директор центру соціальної реабілітації дітей інвалідів Світлана Ярошенко, завідуюча художнього відділу Наталія Тира, провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Гребеннікова.

Валерій Салогуб висловив слова вдячності організаторам виставки, побажав авторам робіт , щоб янгол-охоронець дарував їм міцне здоров’я, творчої наснаги та освітлював посмішкою їхні обличчя.

Наталія Кучеровська, відкриваючи захід, наголосила, на тому, ща вражає розмаїття робіт. Подякувала батькам та педагогам за віру в дітей та підтримку їх творчих здібностей.

Виставка працюватиме до початку Різдвяних свят.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

05.12.2016